25 Temmuz 2024, 20:56 | #1 |
Şanlıurfa'ya Özgü Salata: Bostana Tarifi
Bostana Tarifi İçin Malzemeler 5 adet domates (çekirdekleri çıkarılmış, küçük doğranmış) 4 adet yeşil biber (ince kıyılmış) 3 adet kapya biber (ince kıyılmış) 1 demet maydanoz (ince kıyılmış) 1/2 demet taze nane (ince kıyılmış) 1/2 demet semizotu (ince kıyılmış) 4 dal taze soğan (ince kıyılmış) 1 çay kaşığı tuz 1/2 çay bardağı Hatay Tadında Nar Ekşisi yerel-uretici-ikon Bostana Tarifinin Püf Noktası Nar ekşisini olabildiğince doğal kullanırsanız salatanız daha lezzetli olacaktır. Bostana Tarifi Nasıl Yapılır? Biberleri ince ince kıyın. Yeşil soğanları da ince ince kıyın. Domatesleri de minik minik doğrayın. Maydanoz, semizotu ve taze nanelerle birlikte bir kapta birleştirin. Üzerine tuz ve nar ekşisini ekleyip sularını bırakana kadar karıştırın ve servis edin. Bostana saltası hazır. Afiyet olsun! [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
________________
Kırdığınız Yerden Kırılacaksınız |
|
|
25 Temmuz 2024, 21:12 | #2 |
Çok güzel duruyor emeğine sağlık canım💐
|
|
|
Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi) | |
|
|