13 Ekim 2022, 14:17 | #1 |
Bingsu Tarifi
Bingsu Tarifi Bingsu Tarifi İçin Malzemeler Dondurulmuş süt (4 küp) 3 yemek kaşığı çilek Maraş dondurması (2 yemek kaşığı) Jöle (isteğe göre) Bingsu Nasıl Yapılır? Öncelikle tarife başlamadan 2 saat önce sütü, buz kalıplarına dökerek dondurun. Çileklerin saplarını kesin ve bol suyla durulayın. Çileklerin suyunu süzdükten sonra 3-4 parçaya bölün. Dondurduğunuz sütü robottan çekerek kar kıvamına getirin. Sütü servis tabağına veya dondurma kasesine alın. Çilekleri jöle ile karıştırın ve sütün üzerine yerleştirin. En üst kısma ise dondurmayı yerleştirin. Afiyet olsun. |
|
|
Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi) | |
|
|