IRCForumu.ORG   çatla net
reklamalanı


Telefon Dünyasından Son Haberler Telefon Dünyasından Son Haberler.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 08 Haziran 2024, 10:58   #1
Standart CMF Phone 1 Resmen Geliyor

Nothing'in yan markası CMF, ilk akıllı telefon modeli CMF Phone 1 için resmi duyuruyu yaptı bile. Cihazın çoğu detayına sahip olduk.



Bugün erken saatlerde, Nothing CEO’su Carl Pei, Phone (3)’ün lansmanının 2025’e ertelendiğine dair bir ipucu verdi. Şimdi şirketin alt markası CMF, ilk akıllı telefonunun lansmanını doğruladı. Adı CMF Phone 1. Teaser görüntüsü, yaklaşan cihazdan neler bekleyebileceğimize dair bize küçük bir fikir veriyor. Farkında olmayanlar için, CMF by Nothing uygun fiyatlı segmente yöneliktir. Alt markanın ilk akıllı telefonunun temel özellikleri daha önce sızdırılmıştı.

Bir tweet’te CMF, ilk akıllı telefonunun tasarımının harika olduğunu söylüyor. Nothing‘in yenilikçiliğinden ve tasarıma olan titiz ilgisinden yararlanacak. Nothing alt markası, diğer markaların gözden kaçırdığı bir segmentte buna odaklanıyor. CMF Phone 1, şirketin tüm ürün ekosistemine giriş noktası görevi görecek. Bu da uygun fiyatlı bir akıllı telefon olacağını gösteriyor.



Ancak CMF Phone 1’de de Nothing’in akıllı telefonlarındakine benzer bir tasarım beklenmemeli. Görsel, cihazın şeffaf bir arka panele ve Glyph arayüzüne sahip olmayacağını doğruluyor. Bunun yerine, yaklaşan cihaz, alt markanın cihazlarında bulunan Turuncu renkte deri dokulu bir arka panel ile görülüyor. Ayrıca cihazın sağ alt kısmında bir kadran bulunmakta. Neckband Pro’da bulunana benzer. Akıllı telefondaki işlevselliği şu an için belirsizliğini koruyor.

CMF Phone 1’in diğer cihazlara benzer şekilde Hindistan’daki Flipkart’tan temin edilebileceği onaylandı.

CMF Phone 1’in sızdırılan özellikleri arasında 6,7 inç 120Hz OLED ekranı, 50MP arka kamerayı ve 16MP ön kamera bulunuyor. Yaklaşan cihazın, 8 GB’a kadar RAM ve 256 GB depolama alanıyla gelen bir Dimensity 7200 tarafından destekleneceği söyleniyor. Cihazın fiyatının 249 ile 279 dolar arasında olması bekleniyor ve önümüzdeki ay piyasaya sürülmesi bekleniyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:54.