IRCForumu.ORG   çatla net
reklamalanı


Telefon Dünyasından Son Haberler Telefon Dünyasından Son Haberler.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 08 Haziran 2024, 11:01   #1
Standart HTC, Yeni Bir Telefon Modeli Duyuracak

Evet, yanlış duymadınız. Bir zamanların efsanesi HTC, yeni bir telefon modeli duyurmaya hazırlanıyor, özelliklerin bir kısmı belli.



HTC, 12 Haziran’da Tayvan’da yerel saatle sabah 8’de yeni bir telefon piyasaya sürecek. Şirketin Facebook hesabında yayınladığı görsel bize belli tarafın bir görüntüsünü veriyor, başka hiçbir ayrıntı vermiyor.

Bununla birlikte, nisan ayında henüz duyurulmamış HTC U24 Pro Google Play Console’da görüldü, yani HTC’nin önümüzdeki hafta resmileştireceği cihaz bu olabilir.



U24 Pro‘nun sızıntısı, ekranının 1080×2436 çözünürlükle geldiğini ve ilk günden itibaren Android 14’ü çalıştıracağını ortaya koydu. 12 GB RAM ile eşleştirilmiş Snapdragon 7 Gen 3 tarafından desteklenmekte. Ayrıca Bluetooth 5.3’ü de destekleyecek.

U23 Pro geçen yılın mayıs ayında resmiyet kazandı, dolayısıyla bir halef bulmanın tam zamanı. HTC, yakın zamanda pek çok başka cihazı piyasaya sürmemesine rağmen bu çizgiyi canlı tutuyor. U serisi telefonlar dünya çapında yaygın olarak mevcut değildir, yalnızca belirli pazarlarda mevcut.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:54.