IRCForumu.ORG   Reklamalanı
sohbetkeyfim


Ağaç Şeklinde Aç5Beğeni
  • 2 Post By N/a
  • 2 Post By eLsaa
  • 1 Post By Enes

 
 
Seçenekler Stil
Alt 09 Aralık 2023, 03:03   #1
Kayıtlı Üye
N/a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Xenforo Özellikleri

Bu yazı resmi siteden alınmıştır ;

Tartışma ;

XenForo'nun birincil uygulaması, ziyaretçilerinizin tartışma konuları oluşturmasına ve yanıtlamasına izin veren forum sistemidir.

XenForo forumları yapılandırılmış soru-cevap konularını, öneri konularını ve zengin bir makale yazma görüntüleme sistemini destekler.

------------------



------------------


İçerik ;

Emoji ve smilies

Kullanıcılar mesajlarında, tam olarak desteklemeyen cihazlarda bile emojiyi tam olarak kullanabilirler ve özel smilie sistemimiz aracılığıyla topluluğa özgü ifadeler eklenebilir.


Keşif ;

Ara

Her yerde mevcut olan XenForo arama motoru, hem çekirdek sistemler hem de eklentiler tarafından oluşturulan tüm içeriğe hızlı ve doğru erişim sağlar.

Anahtar kelimeler, yazarlar, tarih aralıkları, içerik türü, konumu ve daha fazlasına göre arama yapın.

Forumunuzdaki farklı konumlardan gelen içerik, bir arama forumu için parametreler ayarlanarak ve sürekli güncellenen özel tartışma konuları koleksiyonu sağlayarak tek bir 'mantıksal' forum listesinde toplanabilir.

------------------



------------------


Yerinde düzenleme ;

İçeriğin düzenlenmesi gerektiğinde, kullanıcılar bunu ayrı bir düzenleme sayfası açmak zorunda kalmadan canlı içerikle yapabilir.


Kullanıcılar ;

Tam zamanında kayıt

Forumunuza gelen konuk ziyaretçiler kayıtlı kullanıcılar gibi mesajlar ve yorumlar oluşturabilir ve XenForo metinlerini gönderdikten sonra onlara bir hesap oluşturma formu sunacaktır, içeriklerinin yayınlanması için onlara üye olmaları için büyük bir teşvik veriyor.

Kolay kayıt

Sitenizde bir kullanıcı kaydına sahip olmak her zaman ilk engeldir, bu nedenle XenForo işlemi mümkün olduğunca basit hale getirir.

Daha hızlı bir kayıt ve oturum açma iş akışı için kullanıcılar Google, Facebook, Twitter ve daha fazlasıyla mevcut hesaplarında kimlik doğrulaması yapabilir.


XenForo kullanıcı yönetim sisteminin merkezinde izinler kavramı vardır: eylemleri gerçekleştirmek ve içeriği görüntülemek için kullanıcı hakları.

Kullanıcılar, her gruba veya belirli kullanıcılara izinler eklenmiş olarak birden fazla kullanıcı grubuna ait olabilir.

Bir kullanıcının nihai gerçekleşen izinleri, birleşik kullanıcı grubu izinlerinden ve o kullanıcı için özel olarak ayarlanmış izinlerden hesaplanır.

Kişiselleştirme

Kayıtlı üyeleriniz içeriklerini ve hesap profili sayfalarını özel bir avatar ve kullanımı kolay araçlarımızla yükleyebilecekleri ve değiştirebilecekleri bir arka plan görüntüsü ile kişiselleştirebilirler.

Spam ;

Spam'i caydırıcı hale getirin

Spam gönderenler her zaman harici sitelere bağlantılar göndermek ister.

XenForo, kullanıcı tarafından oluşturulan içerikte, takip eden bir özelliğe sahip olan bağlantılarını işaretler ve spam göndericilerin bağlantılarını dizine ekleme çabalarını sinirlendirir.


Spam göndericilerini kaydetmeyi durdur

Potansiyel spam gönderenler, XenForo forumları üzerindeki karışıklıklarını sıvamadan önce sayısız CAPTCHA entegrasyonumuzu yenmeli ve bilinen spam göndericilerin harici kayıtlarına karşı kontroller geçmelidir.



Spam'i otomatik olarak tanımlama

Forumunuzda yayınlanan içerik, yayınlandığı şekliyle Akismet anti-spam hizmetine karşı otomatik olarak doğrulanabilir ve şüpheli bir spam gibi görünüyorsa personelin manuel onayını bekleyen görünümden gizlenir.

SEO ;

Etkili, kanıtlanmış optimizasyon

Organik arama listelerinin anahtarı, içeriğinizin etkili yapısı ve yönetimidir.

XenForo, bununla birlikte birincil bir değerlendirme olarak üretilmiştir, bu nedenle içeriğiniz, motor robotlarını topluluğunuzdaki her şeyden en iyi şekilde en iyi şekilde arayan en uygun şekilde sunar.

Dost URL'leri

Kimse bir içerik sayfası için URL'de bir sürü gizli karakter görmek istemiyor.

XenForo, herhangi bir kaynağa, gobbledygook sorgu dizesi eklenmeden, içeriğin başlığını içeren bir dosya yoluna benzeyen kolay bir URL kullanılarak ulaşılmasına izin verir.



Oluşturma hızı

Arama motorları hızlı yüklenen siteleri tercih eder.

Sayfalarımız, tıklanan bir bağlantı ile teslim edilen bitmiş bir sayfa arasında mümkün olan en hızlı geri dönüşü sağlamak için çeşitli şekillerde yoğun bir şekilde optimize edilmiştir.

RDFa ve Mikro Veriler

Arama motorlarına (ve ekran okuyucularına) gördükleri hakkında daha fazla ipucu vermek için XenForo HTML, schema.org'a göre niteliklerle zenginleştirilmiştir, etiketlerin hassas içerik türlerinde kaplar olarak özel olarak tanımlanmasına izin vermek.


Anlamsal HTML

XenForo'daki her sayfa tamamen anlamsal HTML 5 kullanılarak oluşturulmuştur, bu nedenle arama motoru robotları, navigasyon veya arayüz kromuna girmeden okumak istedikleri içeriğe dalabilir.

site haritası

Arama motorlarının topluluk içeriğinizin tamamını dizine eklemesine yardımcı olmak için XenForo otomatik olarak standartlara uygun bir XML site haritası oluşturabilir.


Alakasız içeriği gizle

Bazı içerikler, üyelerin mesajlarına dahil edebileceği imzalar gibi yalnızca insanlar için yararlıdır. Kayıtlı olmayan ziyaretçilerden ve robotlardan bu tür materyalleri gizleyerek sayfalarınızın sinyal-gürültü oranını artırın.

Uygulama ;

Standart olarak mobil uygulama

Duyarlı web tasarımından ve aşamalı web uygulama standardından yararlanan XenForo topluluğunuz mobil cihazlara ve tabletlere 'kurulabilir'1, uygulama ile ilgili işlevsellik zenginliğine bir ağ geçidi açmak.

Kolay kurulum

XenForo uygulaması, basit bir 'Uygulamayı yükle' düğmesiyle doğrudan ziyaretçilerinizin tarayıcısından yüklenebilir.

Bir uygulama mağazasını ziyaret etmenize veya yeniden kimlik doğrulamasına gerek yok.


Ana ekran

Yüklendikten sonra, kendi topluluk simgeniz ziyaretçilerinizin cihaz ana ekranında bir uygulama olarak görünecektir.

Ziyaretçileriniz, URL'leri hatırlama veya yer işaretleri belirleme konusunda endişelenmenize gerek kalmadan topluluğunuza tek bir tıklamayla erişebilir.


Otomatik markalama

Uygulama, duyarlı tasarım kullanarak topluluğunuzun bir temsilini gösterir, bu nedenle yaptığınız tüm temalı ve markalaşma çabaları uygulama görünümüne güzel bir şekilde yansıtılacaktır.



Bir açılış ekranı görüntüleyen cihazlarda, site markanız, logonuz ve renklerinizle otomatik olarak uygun bir açılış ekranı oluşturmak için kullanılır.

Push bildirimleri

Üyeleriniz bir şeyin ne zaman gerçekleştiğini hemen bilmek istiyor.

XenForo, push bildirimlerini destekler ve kullanıcılarınızı şu anda sitenize göz atmasalar bile neler olup bittiğine dair hemen uyarır.


XenForo uygulama deneyimi açık standartlar üzerine kurulduğundan, tarayıcı ve işletim sistemi satıcıları ve geliştiricileri kendi yeteneklerini genişlettikçe ve PWA standardı için kendi desteklerini geliştirdikçe mevcut özellikler ve işlevler büyümeye devam edecektir.

Alıntı:
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
eLsaa ve Enes bunu beğendiler.
 
Alt 09 Aralık 2023, 03:20   #2
Kayıtlı Üye
eLsaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ile bunu konuşuyorduk tam.d

emeğinize sağlık paylaşım için teşekkürler

Enes ve N/a bunu beğendiler.
 
Alt 09 Aralık 2023, 03:25   #3
Helper
Enes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

aynen tam konu buydu @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] . vb candır : ))

N/a bunu beğendi.
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:25.